miércoles, 2 de mayo de 2007

ROSKILA GOXOAK



OSAGAIAK:

-Irina: kilo bat
-Mantekila: 300 gramo
-Arrautzak: 6
-Esnea: baso bat
-Bikarbonato: kutxara erdia
-Anisa: 4 kutxara
-Azukrea: 350 gramo
-Olioa: litro bat


ELABORAZIOA:


Ontzi batera bota: mantekila (urtuta), arrautzen gorringoak,
esnea, bikarbonatoa, anisa eta azukrea. Kutxara batekin
edo batidorarekin ongi nahasi.

Irina poliki-poliki gehituko dugu, hasieran kutxara batekin
nahastuz eta gero eskuekin.

Egindako masa ordu erdi bat utziko dugu deskantsatzen.

Txistorrak egingo ditugu eta bazterretatik elkartu.

Olio bero-beroan frijituko ditugu eta gustura jan.

4 comentarios:

Unknown dijo...

Kaixoo Itsasooo!! Ze blog ona egin duzu!!! Ni roskilen errezeta probatuko dut!! Ni Homer bezala... Roskilaaa goxoooaaaa. Muxu bat!!

Alfredo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Alfredo dijo...

Aber,
Que clase de puta gorda eres tu naroa te pasas la puta vida comiendo rosquillas eeeeeeeeeeee perraaaaaaaa.
Pero la más gorda de todas itsaso, que vas escribiendo rezetas y la ostia las gorutas como tu me dan asco.

Alfredo dijo...

contesta gorda seboasa